'Soms kun je beter anderen aan het woord laten.'

 

Harriët van Wetten heeft het geduld voor een goede redactionele begeleiding van je tekst. Bovendien kan en durft ze als geen ander de eventuele zwakke kanten van een tekst aan te wijzen en te bespreken.

Wim Daniëls

 

Tijdens het schrijven van mijn boeken maak ik graag gebruik van de scherpe blik van Harriët. Elke keer verrast ze me weer met haar kritische kijk en kundige adviezen. Maar bovenal is Harriët een fantastische vrouw om mee samen te werken.

Judith Koppens

 

Harriët heeft mij uitmuntend ondersteund bij het redigeren van mijn teksten. Haar aanwijzingen waren helder, relevant en stimulerend. Of het nu ging om de verhaallijn, de personages, de schrijfstijl of de grammatica, op al deze onderdelen heeft zij mij waardevolle suggesties gegeven die ik direct kon gebruiken.

Peter Storm

 

Harriët heb ik leren kennen tijdens twee schrijfcursussen. Mij viel toen op, hoe constructief en met kennis van zaken zij haar visie gaf op de diverse manuscripten van medecursisten. Zij heeft een goed oog voor zaken als structuur, geloofwaardigheid, perspectief, stijl en de techniek van de taal. Daaraan draagt zeker bij dat zij zelf veel boeken heeft gelezen en al enkele boeken heeft gepubliceerd. Daarom heb ik Harriët later gevraagd verhalen van mijn hand te beoordelen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Mijn verhalen zijn er beter van geworden.

Hans Sondaal

 

Ik heb het geluk gehad dat ik gebruik heb kunnen maken van de expertise van manuscriptbegeleider Harriët van Wetten. Zij heeft mijn boek geredigeerd waarin de geschiedenis van onze familie beschreven werd. Door haar groot empathisch vermogen duikt Harriët met het grootste gemak in jouw verhaal en weet zij tot in de kleinste details op te merken wanneer er iets niet klopt. Samen met Harriët kom je zeker tot een mooi eindresultaat.

Antoinette van Deursen

 

Sinds ik haar voor het eerst tijdens de schrijfweek in 2018 bij Pouchou in Frankrijk heb ontmoet, heb ik Harriët leren kennen als een erg vakkundig en prettig persoon. Naast de kwaliteit van haar werk heb ik dat als aangenaam nevenverschijnsel ervaren. Verder vind ik het erg het knap hoe ze haar persoonlijke betrokkenheid kan nuanceren met de vrije keuze die ze je laat over wat je met haar goedbedoelde opmerkingen gaat doen. Daardoor blijft het jouw verhaal. Wat echter waarschijnlijk wel een beter verhaal zal worden wanneer je Harriëts mening ter harte neemt.

Corné Daniëls